Home|Hakkımızda

Dayanışma ile güçleniriz!

NAR DAYANIŞMA DERNEĞİ

Misyonumuz

Ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesinde ilerlemesi için öncelikli olarak eğitimde fırsat eşitliğine sahip olmayan üniversite çağındaki gençlerimiz ve kadın kooperatiflerimiz için sürdürülebilir projeler oluşturmak ve uygulamak.

Vizyonumuz

Nar Dayanışma Derneği olarak öncelikli olarak eğitimde fırsat eşitliği ve kadın emeğini destekleme konularında çalışmaları hayata geçirmeyi hedeflemekteyiz.

Derneğimiz, ülkemizin çağdaş ve modern bir toplum olabilmesi için eğitimde fırsat eşitliğine sahip olmayan üniversite çağındaki gençlerimizin koşullarının iyileştirilmesi için çalışmalar yürütmektedir.

Bununla birlikte yerel kültürel değerlerimizin korunması ve kadın emeğinin desteklenmesi için bölgesel olarak kalkınma ajanslarıyla iş birliği halindedir.

Derneğimizin vizyonu, çağdaş, sürdürülebilir yardımlaşma ve dayanışma ağları oluşturma üzerine yeni iş birlikleri ve projeleri hayata geçirmektir. Gençlerimizin eğitiminde, yerel kültürel değerlerimizin korunmasında ve geliştirilmesinde, günümüz teknolojik olanakları ile birleşerek, yenilikçi ve etkili projelerin oluşturulmasına yardımcı olmaktır.

C.

Başkanımızın Mesajı

Nar Dayanışma Derneği olarak, şeffaflık ilkesi gereği, hayata geçirdiğimiz ve sürekliliğini sağladığımız, tüm projelerin etkilerini ve sonuçlarını, her yıl raporlarla sizlerle paylaşacağımızı bilmenizi isterim.

Hayata geçirdiğimiz projelerin, sürdürülebilir ve toplumsal faydaya dayalı olduğunu bilmenizi isteriz. Hatay’da deprem sonrasında üniversite sınavına hazırlanmalarına destek olduğumuz gençlerimize sağladığımız burs imkanlarının yanında, onların yabancı dillerini geliştirmeleri ve kişisel gelişimleri için de destek sağlıyoruz.

Derneğimiz için maddi, manevi katkılarınıza, emeklerinize ve bize olan inancınıza hem kendim hem de Yönetim Kurulumuz adına teşekkürlerimi sunarım.

Birlikte güçlüyüz.

neler yapıyoruz?

FAALİYETLERİMİZ

Target

Temiz Suya Ulaşım

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Sağlıklı Yiyeceklere Ulaşım

İlaçlara Ulaşım